Mark

"Toen ik in ’97 bij Stinissen begon, waren we nog maar met drie man binnen het bedrijf. Als je zo lang ergens werkt, wil je gewoon dat het bedrijf slaagt. Je stapt ergens in en gaat er dan 1000% voor."

"Ik wil uitdaging hebben"

Vanaf het begin denk je mee, en dat is nu nog steeds typerend voor de mensen die hier werken. Die ruimte krijg je hier ook. De dagen zijn uitdagend en leveren je veel voldoening op. Het werk is niet eentonig en ook niet altijd gemakkelijk. Maar de voldoening als iets is opgelost, is geweldig. Ik wil uitdaging hebben, anders verveel ik me.

Het klantgericht zijn en onze service zijn zó belangrijk. Bij iedere klant vertellen we altijd helder en transparant welk werk dat er gedaan is. Er zijn té veel partijen die dat niet doen, waardoor mensen met onverwacht hoge kosten komen zitten. Eerlijke prijzen zijn belangrijk en daar leveren we ook eerlijk werk voor.

Veel vragen stellen en een open houding is top als je als jonge medewerker hier begint. Domme vragen zijn er niet, domme antwoorden wel. Ik waardeer doorzetters, want een vakman word je in de praktijk. Je leert hier dingen die je op school niet kan leren, ook als persoon. Daarbij is humor belangrijk binnen Stinissen. Met momenten is het lachen, gieren, brullen, maar je hebt ook altijd een vertrouwenspersoon bij wie je je ei kwijt kunt. Er werken zeer verschillende types bij Stinissen en er wordt goed bekeken wie bij elkaar passen. Daardoor vind je makkelijk aansluiting bij de groep.

Verhalen van vakmannen

Male

Erwin

allround monteur

Lees meer
Male

Marc

aanleg- en ontstoppingsmonteur

Lees meer