Wat kunt u van onze rioolservice verwachten?

Is uw aanvraag een acuut probleem of een offerteaanvraag voor rioolaanleg en/of onderhoud? 
Maak een keuze.

Stap 1

Uw probleem wordt gemeld (24/7 beschikbaar)

Onze nooddienst is 24 uur per dag te bereiken. Omdat we een goede capaciteit in de regio hebben en slim plannen, kunnen we binnen strakke tijdsplanning aanwezig zijn. Onze storingsmonteur krijgt een melding en we stemmen met je af hoe laat je ons kunt verwachten.

Stap 2

Onze spoeddienst komt aan

De storingsmonteur komt ter plaatse. We bekijken de situatie en bepalen de juiste oplossing voor het rioolprobleem. Tijdens de werkzaamheden blijven we transparant en communiceren we helder met jou. Je weet te allen tijde wat je van ons mag verwachten.

Stap 3

Oplossing van het probleem

Als we weten wat het probleem aan je riolering inhoudt, gaan we doortastend aan de slag. Vaak zijn lekkages of verstoppingen binnen afzienbare tijd op te lossen. Als we klaar zijn zorgen we uiteraard dat we de boel netjes afwerken en opruimen. Als je riolering weer exact zo werkt zoals het zou moeten, zijn wij tevreden.

Stap 4

Onderzoek en oplossing

Het komt voor dat rioolproblemen niet à la minute op te lossen zijn. Zijn er zwaardere complicaties? Hebben flinke boomwortels de riolering doorboort? Is de stank nog niet weg of zijn er nog andere problemen? Dan doen we verder onderzoek, eventueel met een speciale camera, waarmee we de riolering ingaan.

Via een app kun je zelf met ons meekijken naar de livebeelden en zien waar het probleem zich bevindt. Als we het probleem geconstateerd hebben, geven we een inschatting van de tijd die we nodig hebben om het rioolprobleem op te lossen. Waar gewenst maken we eerst een offerte, maar we kunnen ook gelijk aan de slag gaan. Constateren we dat er grote, projectmatige werkzaamheden nodig zijn? Dan behandelen we dit als een vraagstuk in de categorie aanleg & onderhoud. De aanpak hiervan kun je lezen door bovenin deze pagina voor aanleg & onderhoud te kiezen.

Stap 1

Uw aanvraag komt binnen

Het tijdig onderhouden of vervangen van riolering doe je het liefst voordat er problemen ontstaan. Ook bij de aanleg van riolering wil je een partij die duidelijke afspraken maakt. Een aanvraag voor aanleg, renovatie of onderhoud van je riolering wordt bij Stinissen serieus aangepakt. We nemen zo snel als mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.

Stap 2

Opname en offerte

Op de afgesproken tijd komen we de opdracht op locatie inventariseren. Onze monteurs bedenken een efficiënte en stevige oplossing, die we vertalen in een offerte. We bespreken onze aanpak met jou en na jouw akkoord gaan we de werkzaamheden grondig voorbereiden.

Stap 3

Planning en werkvoorbereiding

Onze werkvoorbereider werkt de geaccordeerde plannen uit in duidelijke instructies voor de monteur, met fotografie en alles wat we nodig hebben. We plannen de werkzaamheden altijd binnen passende tijdsafspraken in.

Stap 4

Uitvoering

Of het nu reinigen, inspecteren, repareren, renoveren of vervangen van riolering is, het doel is duidelijk: een mooie oplossing. De route daarnaartoe ligt in veilige handen bij het vakmanschap van onze monteurs. Zodra de aanvraag binnenkomt voelen wij ons verantwoordelijk voor de oplossing. We grijpen ons vast aan het rioolvraagstuk en laten het niet los tot alles exact zo werkt als het zou moeten.

Stap 5

Nazorg

Je riolering werkt perfect en is klaar voor de toekomst. Maar we lopen het werk altijd na en doen een kwaliteitscontrole. Ons doel is dat we beiden tevreden zijn, voor minder doen we het niet!

Aanleg & onderhoud

Het tijdig onderhouden of vervangen van riolering doe je het liefst voordat er problemen ontstaan. Ook bij de aanleg van riolering wil je een partij die duidelijke afspraken maakt. Een aanvraag voor aanleg, renovatie of onderhoud van je riolering wordt bij Stinissen serieus aangepakt. We nemen zo snel als mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.

Naar diensten

Direct bellen met de

24/7 NOODDIENST

Heeft u een probleem met uw riool, uw toilet zit verstopt of de wasbak loopt niet meer af? Onze ervaren spoeddienst staat 24 uur per dag voor u klaar.

Een offerte aanvragen

Vraag een offerte aan bij Erwin of Rudi

  • Binnen 24 uur antwoord
  • Direct de juiste persoon aan de lijn
  • Meer dan 25 jaar ervaring