De schoonheid van smerig werk doen.

De schouders eronder: zo beginnen onze dagen. Want de impact voor onze klanten, als ze niet tijdig geholpen worden, is enorm. Stinissen kenmerkt zich door nuchtere mensen met verantwoordelijkheidsgevoel en een aanpakkersmentaliteit. In ons bedrijf verdienen we onderling respect door ons vak te verstaan en steeds een stapje extra te zetten. Onze doelen zijn gelijk, maar de route daarnaartoe wordt per situatie ingevuld naar de technische inschatting van onze vakmensen. We houden van humor en een fijne sfeer, want je goed voelen, betekent dat je ook beter werk levert.

Er is niks mooier dan een rioolprobleem op te lossen. Enerzijds door het kunnen benutten van ons vakmanschap, maar vooral ook door het momentje van geluk bij een klant, die uit de brand is geholpen.

Verhalen van vakmannen

Male

Mark

ontstoppingsmonteur

Lees het verhaal
Male

Erwin

allround monteur

Lees het verhaal

Meer dan 25 jaar ervaring en kennis

Vanaf 1993 biedt ons familiebedrijf op daadkrachtige wijze oplossingen voor rioolproblemen en -vraagstukken. We bieden eerlijk werk voor eerlijke prijzen, hebben een typisch Noord-Limburgs karakter en staan continu met beide benen op óf in de grond.

Rioolaanleg en onderhoud

Het tijdig onderhouden of vervangen van riolering doe je het liefst voordat er problemen ontstaan. Ook bij de aanleg van riolering wil je een partij die duidelijke afspraken maakt. Een aanvraag voor aanleg, renovatie of onderhoud van je riolering wordt bij Stinissen serieus aangepakt. We nemen zo snel als mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.

Aanleg & Onderhoud

Direct bellen met de

24/7 NOODDIENST

Heeft u een probleem met uw riool, uw toilet zit verstopt of de wasbak loopt niet meer af? Onze ervaren spoeddienst staat 24 uur per dag voor u klaar.