Erwin

"Ik was de allereerste medewerker van Stinissen, dus ik heb het bedrijf door de jaren heen zien groeien."

"Met doorzettingsvermogen kom je ver"

Ik ben de vaste monteur bij Canon, waar ik ook een eigen kantoortje heb. Bij zo een grote klant, waar zo veel mensen werken, worden de toiletten bijvoorbeeld veel gebruikt. Dat leidt dagelijks tot storingen. Elke dag start ik met een gesprek bij de technische dienst. Ik bekijk alle storingen en werk en meld ze af. Daarnaast is er een flinke lijst met jaarlijks onderhoud, die afgewerkt moet worden.

Alles wat we openmaken, moet natuurlijk ook weer dichtgemaakt worden. Er komt zoveel meer kijken bij een riool dan dat je in eerste instantie zou denken. Denk alleen al aan het opsporen van problemen met een camera. Je hebt echt een stevig technisch inzicht nodig en je hebt hightech materialen om je te helpen. Dat technisch inzicht kun je bij Stinissen leren. En mij geeft het voldoening als ik iemand iets kan leren. Vragen stellen mag altijd. En fouten maken ook! “Koppijn moet je krijgen, niet zoeken.” Dus maak je vooral niet te druk als iets niet direct lukt. Met doorzettingsvermogen kom je ver. En als je niet bang bent voor vieze handen, ben je hier op je plek.

Twee dingen moeten voor mensen altijd werken: het internet en de ‘strontpijp’. Ik vind het mooi als we ergens komen waar al drie bedrijven zijn geweest die iets niet op konden lossen. Want als wij het wel oplossen, ben je zelf blij omdat je iets slims hebt bedacht én je maakt iemand écht gelukkig. Als mensen letterlijk in de shit zitten en ze hebben ’s avonds een verjaardag of het is Kerst, dan krijg je enorme waardering voor je vakmanschap en service als je hen kan helpen. Het leukste aan dit werk is de omgang met mensen en dat je ze oprecht blij maakt. Je bent bij Stinissen op je plek als je verstand van zaken hebt en je altijd blijft ontwikkelen.

Verhalen van vakmannen

Male

Mark

ontstoppingsmonteur

Lees meer
Male

Marc

aanleg- en ontstoppingsmonteur

Lees meer