Van spoelkeukens in restaurants tot toiletten van productieruimten: lekkages, verstoppingen of stank zijn het laatste wat je wil in je bedrijf.

Rioolproblemen kunnen resulteren in stilliggende bedrijfs- of productieprocessen. Denk aan kassen waarbij de afwatering niet meer goed gaat en rioolwater de kas in loopt, een professionele keuken waar de vetput dicht is geslibt of klanten en personeel die niet meer naar het toilet kunnen. Het is direct nodig om een oplossing te vinden. En daarom is Stinissen Service 24 uur per dag en 7 dagen in de week te bereiken. Met onze goede capaciteit in Noord-Limburg zijn we binnen strakke tijdsplanning ter plaatse. Middels onze volledig ingerichte servicebussen, voorzien van alle nieuwe en nodige apparatuur, verhelpen we rioolproblemen snel en betrouwbaar, voor eerlijke prijzen.

Rioolaanleg en onderhoud

Het tijdig onderhouden of vervangen van riolering doe je het liefst voordat er problemen ontstaan. Ook bij de aanleg van riolering wil je een partij die duidelijke afspraken maakt. Een aanvraag voor aanleg, renovatie of onderhoud van je riolering wordt bij Stinissen serieus aangepakt. We nemen zo snel als mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.

Rioolaanleg en onderhoud

Direct bellen met de

24/7 NOODDIENST

Heeft u een probleem met uw riool, uw toilet zit verstopt of de wasbak loopt niet meer af? Onze ervaren spoeddienst staat 24 uur per dag voor u klaar.