Onze 24/7 nooddienst staat voor je klaar

Een lekkage in je riool? Stank? Verstoppingen? Of is je riolering gewoonweg versleten? Onze 24/7 nooddienst staat voor je klaar.

Met onze goede capaciteit in de regio Noord-Limburg kunnen we altijd binnen strakke tijdsplanning ter plaatse zijn. We komen met een volledig ingerichte servicebus, die voorzien is van alle nieuwe en nodige apparatuur voor het verhelpen van rioolproblemen. Waar nodig met het zwaailicht! We lokaliseren het probleem en verhelpen het. Stinissen Service weet de weg in en rondom de riolering in huis: van kruipruimten tot tuinen en van keukens tot badkamers.

Rioolaanleg en onderhoud

Het tijdig onderhouden of vervangen van riolering doe je het liefst voordat er problemen ontstaan. Ook bij de aanleg van riolering wil je een partij die duidelijke afspraken maakt. Een aanvraag voor aanleg, renovatie of onderhoud van je riolering wordt bij Stinissen serieus aangepakt. We nemen zo snel als mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.

Rioolaanleg en onderhoud

Direct bellen met de

24/7 NOODDIENST

Heeft u een probleem met uw riool, uw toilet zit verstopt of de wasbak loopt niet meer af? Onze ervaren spoeddienst staat 24 uur per dag voor u klaar.