Wanneer gemeentelijke riolering versleten raakt en stuk gaat, of als dikke boomwortels de riolering doorboren, kunnen er gaten in de stoep of weg ontstaan en daarmee ontstaat er ook ernstig gevaar voor weggebruikers. Het is van belang om de gevaren rondom rioolproblemen zo snel mogelijk te neutraliseren.

Door verstoppingen en/of hevige regenval kunnen kolken en putten niet goed aflopen, waardoor wegen blank komen te staan. Als gemeente is het nodig om snel te handelen en een betrouwbare partij in te kunnen schakelen. En daarom is Stinissen Service 24 uur per dag en 7 dagen in de week te bereiken. Met onze goede capaciteit in Noord-Limburg zijn we binnen strakke tijdsplanning ter plaatse. Middels onze volledig ingerichte servicebussen, voorzien van alle nieuwe en nodige apparatuur, verhelpen we rioolproblemen snel en betrouwbaar, voor eerlijke prijzen.

Rioolaanleg en onderhoud

Het tijdig onderhouden of vervangen van riolering doe je het liefst voordat er problemen ontstaan. Ook bij de aanleg van riolering wil je een partij die duidelijke afspraken maakt. Een aanvraag voor aanleg, renovatie of onderhoud van je riolering wordt bij Stinissen serieus aangepakt. We nemen zo snel als mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.

Rioolaanleg en onderhoud

Direct bellen met de

24/7 NOODDIENST

Heeft u een probleem met uw riool, uw toilet zit verstopt of de wasbak loopt niet meer af? Onze ervaren spoeddienst staat 24 uur per dag voor u klaar.