Rioolreiniging


Rioolinspectie

Terugkerende problemen aan uw riolering of leiding? In dat geval adviseren wij rioolinspectie. Met behulp van onze rioolcamera’s is een gedetailleerde inspectie mogelijk. Afhankelijk van de grootte van uw riool maken wij gebruik van een duw- dan wel zelfrijdende camera. De beelden van de rijdende camera worden door onze deskundigen ter plekke geanalyseerd, gecodeerd en geïnterpreteerd. U ontvangt direct het resultaat van onze inspectie in een rapportage. Eventueel maken wij een advies op maat en desgevraagd een offerte voor het herstellen van het riool.

 

Rioollokalisering
Een verstopping of lekkage van uw riolering is niet alleen vervelend, het gebeurt ook nog eens ondergronds. Vaak ontbreekt een bouwtekening, waardoor het onduidelijk is waar de leidingen zich bevinden. Met als gevolg dat u gravend door uw tuin moet, op zoek naar de plek en oorzaak. Met behulp van specialistische meetapparatuur bepaald Stinissen Service de ligging en diepte van uw rioolleidingen. Dit doen wij door een zender met peilapparatuur in de leiding te brengen. Vervolgens kan onze medewerker bovengronds met behulp van een high tech ontvanger informatie verzamelen omtrent de ligging van het leidingsysteem. Vervolgens kan een reparatie plaatsvinden. Hiermee bieden wij u een snelle en kostenbesparende oplossing.

 

Stankdetectie
Het is behoorlijk vervelend als men het riool steeds ruikt. Boven de grond is het lek eenvoudig op te sporen, maar onder de grond of achter een wand is dat erg lastig. Stinissen Service werkt met geavanceerde rookgasdetectie, hierbij wordt rook in de leiding geblazen. Waar zich een scheur of gat bevindt, komt de rook naar buiten. We spreken hier over een eenvoudige en heel doeltreffende manier om een lek op te sporen en vervolgens te herstellen. Hiermee voorkomt men eventueel veel graafwerk.

 

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Bel ons op: 
077-3520816

Of stuur ons een mail naar: 
info@stinissen-service.nl