Marc

"Ik heb liever iemand die oprecht het vak wil leren en de hele dag vragen stelt, dan iemand die meer vertelt dan hij daadwerkelijk kan."

"Elke dag lekker in de buitenlucht"

Ik werk sinds 2016 bij Stinissen. Daarvoor heb ik ook al bij een ander rioolbedrijf gewerkt. Omdat ik iets ervarener ben als monteur, heb ik vaak nieuwe medewerkers mee. Ik heb liever iemand die oprecht het vak wil leren en de hele dag vragen stelt, dan iemand die meer vertelt dan hij daadwerkelijk kan. Als je met een ervaren monteur mee gaat, kun je gewoon heel veel opsteken, mits je ervoor open staat en je best doet. Pro-actief zijn en technisch inzicht ontwikkelen is het doel voor de langere termijn.

Het werk is lekker afwisselend en je bent elke dag in de buitenlucht. Ik doe zelf heel veel werk voor gemeentes. Dan komt het vaak voor dat je een straat of stoep moet openmaken. Soms zijn dat ook sierstukken. We werken geordend en leggen alles wat we openmaken op volgorde neer, zodat we na de werkzaamheden alles ook weer netjes in originele staat kunnen herstellen. Het mag niet gebeuren dat een oprit er schots en scheef bij ligt als wij geweest zijn.

Natuurlijk heb je intern met de één een betere band dan met de ander. Maar als je je best doet zul je zien, dat we voor elkaar door het vuur gaan. De sfeer is het leukste aan het werken bij Stinissen: het grapjes maken onderling, maar ook de grote vrijheid die je hebt om de dingen op je eigen manier op te lossen.

Verhalen van vakmannen

Male

Mark

ontstoppingsmonteur

Lees meer
Male

Erwin

allround monteur

Lees meer